Om Ebeltoft Autocenter

6hkbx 6g0Bosch er garanti for sikkerhed, miljø og økonomisk styrke. Du møder dette symbol på kvalitet over hele verden, derfor samarbejder ca. 14.000 værksteder fordelt på 131 lande med Bosch. Det gør vi, fordi Bosch udvikler og producerer elektroniske systemer til alle bilmærker.

Lige fra ABS, ESP og Common Rail indsprøjtningssystemer, men også fordi Bosch tilbyder den mest avancerede tekniske uddannelse i branchen, systemteknikeruddannelsen, der giver den afgørende kompentence i diagnosticeringen. 

Ebeltoft Autocenter er et moderne værksted til moderne biler.
Moderne bilers konstruktioner er baseret på højteknologi og kræver derfor højteknologisk vedligeholdelse og service, dvs. viden og testudstyr på højeste niveau. En bil, der passes med kompetent service og reparers efter fabrikkens anvisninger, er nemlig en bil, der holder sin værdi.

Det er en bil, du kan have tillid til i hverdagen, fordi du ved, at du kan stole på kompetencen på et Bosch Car Service værksted. 

Total serviceforløb
En bil skal have skiftet olie, dele smøres, bremser, dæk og lygter kontrolleres og justeres osv. Dette arbejde håndteres med samme grundlæggende faglighed på et Bosch Car Service værksted. Vi tilbyder et totalt serviceforløb, så du kun behøver bruge ét værksted. 

Hos os sætter vi service og samarbejde med kunden højt samt at kvaliteten er i høj sædet.
Vi er ærlige og holder hvad vi lover.

Ebeltoft Autocenter ApS

Martin Hansen Vej 2
8400 Ebeltoft

info@ebeltoftautocenter.dk

Tlf.: 8634 3366


ÅBNINGSTIDER
Mandag 7:50 - 16:00
Tirsdag 7:50 - 16:00
Onsdag 7:50 - 16:00
Torsdag 7:50 - 16:00
Fredag 7:50 - 16:00
Weekend Efter aftale
Altid Døgnåben på telefon.